Morteza Pouraliganji'den Trabzonspor'a yeşil ışık

Morteza Pouraliganji'den Trabzonspor'a yeşil ışık
Trabzonspor'un istediği stoperler arasında yer alan Morteza Pouraliganji yaptığı açıklama ile taraftarları heycanlandırdı. İranlı oyuncu para yerine kariyerini tercih edeceğini dile getirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme gelen isimlerden biri olan iran Milli Takımı stoperi Morteza Pouraliganji'den kritik bir açıklama geldi. Katar'ın Al-Sadd takımı ile olan kontratı sona eren ve bonservis bedeli ödenmeden transfer edilme hakkı bulunan 26 yaşındaki futbolcu çeşitli teklifler aldığını doğruladı. Kulübünden gelen sözleşme önerisini de değerlendirmeye aldığını ifade eden Pouraliganji; 'Artık parayı değil kariyerimi düşünüyorum. Futbolu geliştirmek istiyorum' dedi.

Pouraliganji'nin Trabzonspor dışında Hollanda ve Belçika'dan teklif aldığı iddia ediliyor. Özellikle Hollanda İranlı futbolcular için önemli bir ülke konumunda.

trabzonspor morteza pouraliganji

Duvar örmüştü
Trabzonspor'un istediği bir başka stoper Majid Hosseini ile Dünya Kupası'nda stoper tandemini oluşturan Pouraliganji performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Portekiz ve İspanya gibi ülkeler karşısında defansif performansıyla ön plana çıkan İran'da tecrübeli futbolcu birçok bölgede de oynamanın avantajı ile Trabzonspor'da katkı sağlayabilir. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.