Morteza Pouraliganji sonrası yeni plan

Morteza Pouraliganji sonrası yeni plan
İstanbul'a getirdiği İranlı futbolcu Morteza Pouraliganji'den menajerinin bitmeyen istekleri sebebiyle vazgeçen Trabzonspor'un yeni planı belli oldu.

Amiri ve Hosseini sonrasında takıma katılması beklenen Pouraliganji'nin menajeri Amir Hashemi'nin istekleri Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından hoş karşılanmamış ve grup ilk uçakla İstanbul'dan gönderilmişti. 26 yaşındaki stoperin transferinden vazgeçen bordo mavililerde yeni yol haritası da belli oldu.

Cuma günü oynayabilir
Takımda transfere ihtiyaç görülen en önemli bölge olarak değerlendirilen ön liberoya takım içinden bir hamle yapılacak. Bu mevki için isim de belirlendi. Teknik Direktör Ünal Karaman'ın bu futbolcuyla görüşme yaptığı ve Sivasspor maçında söz konusu ismi oynatabileceği öğrenildi.

Görüşmeler sürüyor
Anthony Nwakaeme ile anlaşma sağlayan Trabzonspor'da kulübü Hapoel Beer Sheva ile görüşmeler de kıran kırana devam ediyor. İsrail ekibinin inadını kıran ve Nijeryalı futbolcuyu koz olarak gönderen bordo mavililerde en yakın sürede sonuç almak için yoğun mesai harcanıyor. Sivasspor karşılaşmasında tribünde olması beklenen golcü oyuncunun 3. haftada maç kadrosunda yer alacağı tahmin ediliyor.

Bielsa istemiş!
Trabzonspor'un zorlu bir transfer süreci sonrasında kadrosuna kattığı Majid Hosseini'nin Leeds United tarafından istendiği ortaya çıktı. Dünyaca ünlü Arjantinli antrenör Bielsa'nın İranlı futbolcu için istekte bulunduğu ve İngiliz ekibinin resmi teklif yaptığı ancak Hosseini'nin gördüğü ilgi ve alaka karşısında Trabzonspor'u tercih ettiği belirtildi. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.