Moussa Marega Fenerbahçe'ye gelmedi, Trabzonspor'u yaktı!

Moussa Marega Fenerbahçe'ye gelmedi, Trabzonspor'u yaktı!
Bir sezon Vitoria Guimaraes olmak üzere toplamda 5 senedir Porto forması giyen Moussa Marega'yı kadrosuna katabilmek adına mücadele veren Fenerbahçe mutlu sona ulaşamadı. Suudi Arabistan ligi temsilcisi Al Hilal yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı. Bu imza Trabzonspor'u da etkiledi.

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer etmeyi çok istediği ancak başarılı olamadığı Moussa Marega için ocak ayında da bir yoklama yapılmıştı. Ancak Porto bir kez daha ret yanıtı vermişti. Yaz aylarında bitecek kontratı sebebiyle serbest statüda bulunan golcü futbolcuyla görüşmeler gerçekleştirilen sarı lacivertliler beklediği yanıtı bir türlü alamadı. Ardından Al Hilal de 30 yaşındaki santraforu kadrosuna kattığını açıkladı. Bu imza hem onca zamandır emek veren Fenerbahçe'nin yeni hedeflere yönlenmesini sağladı hem de Trabzonspor'u yaktı.


Red vermişlerdi

Bu sezon başında Al Ahli'den transfer edilen Djaniny Semedo, Suudi Arabistan liginde 35'e yakın attığı golle hafızalarda yer edinmişti. Al Hilal de Afrikalı oyuncuyla ilgilenmiş ve Trabzonspor'a resmi teklif sunmuştu ancak bu öneri kabul edilmemişti. Yeni bir forvetin çok kısa sürede getirilemeyeceği, getirilse dahi adaptasyon sürecinin kestirelememesi sebebiyle Arap yetkililere teşekkür edilmişti. Marega'nın bu  transferiyle Djaniny'nin Riyad defteri şimdilik kapandı. Ciddi bir bonservis bekleyen yönetim ise farklı önerileri değerlendirmeye alabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.