Muhammed Cham Saracevic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Muhammed Cham Saracevic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?
 DAMGA Editörü
Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, dördüncü hamlesi için de sona yaklaştı. Gündemdeki isim ise Muhammed Cham Saracevic. Peki, Muhammed Cham Saracevic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gaziantep FK'yı 2-0 geriye düştüğü maçta Onuachu'nun yaptığı hat-trick ve Bardhi'nin golü ile 4-2 yenen Trabzonspor, transfer çalışmalarına da hız verdi. Bordo mavililer Borna Barisic, Denis Draguş ve John Lundstram'ın ardından bir bombayı daha patlatmak üzere. Clermont Foot 63 forması giyen Muhammed Cham Saracevic listeye eklendi. Kendisi hakkında da çok sayıda kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Muhammed Cham Saracevic kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

muhammed-cham-1.webp

Muhammed Cham Saracevic kimdir?

26 Eylül 2000 tarihinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da doğdu. 23 yaşındadır. Annesi aslen Gambiyalıdır. Saracevic soy ismi ise Bosna Hersekli üvey babasından gelmektedir. 2020'den bu yana Fransa Ligue 1 takımlarından Clermont Foot 63'te forma giymektedir. 1.80 metre boyundaki orta saha oyuncusu, 10 numarada forma giyebilmektedir.

muhammed-cham.webp

Muhammed Cham Saracevic'in kariyeri

Futbol hayatına SC Red Star Penzing'de başlayan Muhammed Cham Saracevic, TuS Ricklingen'e transfer oldu. Burada Hannover tarafından keşfedildi ve bir sezon sonra ise Wolfsburg alt yapısına geçiş yaptı. Yeşil beyazlılarda ikinci takımına yükseldi fakat Avusturya takımlarından Admira Wacker'e gönderildi. 2020'de ise yolu Clermont Foot 63 ile kesişti. Kulübün sahibi Ahmet Schaefer'in sahibi olduğu Vendsyssel FF'ye kiralandı. 2021'de de A.Lustenau'da oynadı. İki sezondur da Fransız temsilcisinde forma giyiyor. Bu sezon çıktığı 33 karşılaşmada 7 gol atıp 4 de asist üretti. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro ve kontratı 2026 yazında sona eriyor. Avusturya Milli Takımı'nda 3 kez oynadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.