Mustafa Çeçenoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması: Hedefim...

Mustafa Çeçenoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması: Hedefim...
Gelecek sezonun kadro yapılanmasını oluşturmaya çalışan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Özellikle Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturmasıyla 1. Lig'den de birçok oyuncuyla ilgilenen Trabzonspor'un Ekol Göz Menemenspor'da forma giyen Mustafa Çeçenoğlu'nu istediği de öne sürüldü. 26 yaşındaki oyuncu gazetemize transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rahmi Anıl Başaran'ı resmen kadrosuna katan, Aly Malle ve Serdar Güncü için görüşmelerini sürdüren ve Muhammet Taha Tepe'nin de yetiştirme bedelini ödeyerek kaleye önemli bir takviye yapan Trabzonspor'da 1. Lig'den bir ismin daha takip edildiği ve bu fıutbolcunun da Mustafa Çeçenoğlu olduğu öne sürüldü. Bu sezon çıktığı 27 maçta 4 gol ve 4 asistlik performans gösteren sağ kanat oyunusu gazetemize transferiyle ilgili konuştu.

Hedefi üst lig
Transferi için menajerinin birçok takımla görüştüğünü ifade eden 26 yaşındaki oyuncu; "Temsil haklarımı bulunduran menajerim transferim konusunda yetkileri dahilinde görüşmeler yapıyor. Her şeyim ile ilgileniyor. Şu an için net bir şey yok. Görüşülen takımlar var. Kısa sürede iyi bir değerlendimede bulunarak buna göre bir karar vermeliyiz. Ancak hedefim bir üst lig" açıklaması yaptı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.