Nagatomo'nun yeni adresi Beşiktaş olabilir

Nagatomo'nun yeni adresi Beşiktaş olabilir
Caner Erkin ile yollarını ayırmasına kesin gözle bakılan Beşiktaş sol bek arayışını sürdürürken gündeme İstanbul'dan bir isim geldi. Siyah beyazlıların kariyerini Türkiye'de devam ettirmeyi planlayan Galatasaraylı Nagatomo'ya teklif yapacağı öne sürüldü.

Inter'den Galatasaray'a transfer olan ve sözleşmesi bu sezon sonu bitecek Janpon futbolcu Nagatomo Türkiye'den ayrılmaya niyetli değil. Sol bek arayışları içeriisnde ucuz maliyetli isimlere yönelen siyah beyazlıların deneyimli sol beke teklif yapılacağı öne sürüldü. Daha önce Japon takımlarının radaronda olan 33 yaşındaki futbolcunun öneri gelmesi halinde sıcak bakacağı öğrenildi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Japon oyuncuyu çok beğendiği ve yönetimle yaptığı görüşmede 1 yıllığına siyah-beyazlı formayı giyerse verimli olabileceğini söylediği bildirildi. Bu arada Galatasaray'ın izin vermesine rağmen ayrılmayan Nagatomo'nun Türkiye'de bir takımda kariyerine devam etmek istediği için İstanbul'da kaldığı kaydedildi.

3 gol ve 7 asisti var
Piyasa değeri 800 bin euro civarında olan 33 yaşındaki sol beke 500 bin euro'luk bir teklif yapılabileceği gelen haberler arasında. Galatasaray'da 65 maça çıkan Nagatomo; 3 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.