Ndombele için 5 milyon euroluk teklif!

Ndombele için 5 milyon euroluk teklif!
Galatasaray'ın bu sezon Tottenham'dan kiraladığı ancak istediği verimi bir türlü alamadığı Tanguy Ndombele için flaş öneri geldi.

Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmaya çalışan Galatasaray'ın yaz aylarındaki en önemli hamlelerinden biri olarak gözüken Tanguy Ndombele, performansıyla herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Bugüne kadar çıktığı karşılaşmalarda vasata bile yaklaşamayan Fransız futbolcunun bir ara otel odasına hamburger söylediği yönündeki iddialar da basında geniş yer bulmuştu. Okan Buruk'un gözden çıkardığı orta saha oyuncusu için flaş bir öneri geldi.

Tottenham da istemiyor

Galatasaray'daki görüntüsüyle birçok kez alay konusu olan Ndombele için kulübü Tottenham'dan ilginç bir teklif geldi. 15 milyon euro satın alma opsiyonu ile kiralanan yıldız isim için İngiliz ekibinin yöneticileri 5 milyon euroya bonservisini verebileceklerini iletti. Ancak Cimbom bu öneriye sıcak bakmadığını iletti.

Bu sezon 25 maçta 656 dakika şans bulan 27 yaşındaki oyuncu, 1 gol kaydetti. Ndombele'nin Tottenham ile olan kontratı ise 2025 yılında sona erecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.