Ne gol ne asist... Dimitrios Pelkas kayıp!

Ne gol ne asist... Dimitrios Pelkas kayıp!
Geçen sezon Erol Bulut'un transferlerinden biri olarak sezona damga vuran ve 15 gole katkıda bulunan Dimitrios Pelkas performansını sürdüremedi. Yunan futbolcu yaşadığı sakatlık sonrasında formasını kaptırdı ve ilk 11'e de girmeye zorlanıyor. Ayrıca ne gol attı ne de asist yapabildi.

Ali Koç yönetiminde şampiyonluk mücadelesi vermek üzere göreve getirilen Erol Bulut'un en önemli transferlerinden biri olarak gözüken Dimitrios Pelkas geçen sezona damga vuran isimlerden biri haline gelmişti. Toplamda 8 gol atan 27 yaşındali oyuncu 8 de asist yaparak hem taraftarların yeni sevgilisi olmuş hem de yeni sezonda yapılacak transferlerle birlikte daha da fazla katkı vermesi beklenmişti. Ancak beklenen olmadı ve bu sezon yaşadığı sakatlığın da etkisiyle bir süre sahadan uzak kalan Yunan yıldız henüz skor katkısında bulunamadı.



Bakasetas ile karşılaştırılıyordu

Mevkidaşı ve vatandaşı Anastasios Bakasetas ile de zaman zaman kıyaslanan Pelkas, milli takımda oynadığı son Gürcistan maçında fileleri havalandırdı ancak kendi takımında forma giymekte zorlanıyor. Bu sezon sadece 6 maçta 165 dakika sahada kalabildi. Bu anlarda da tabelayı değiştirecek bir hamlede bulunamadı. Golü ve asisti bulunmayan yıldız futbolcu için bir an önce eski günlerine dönmesi ve şampiyonluk yolunda rol oynaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.