Negredo'nun dileği Madrid

Negredo'nun dileği Madrid
İspanyol forvet, “B. Münih’i elersek, R. Madrid ile eşleşmek isterim. Bu bana, bir dönem ailesinin parçası olduğum Real’e rakip olma şansı verir” dedi.

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, Radio Marca'ya birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye, Türk futbolu, Türkiye'deki futbol tutkusu ve Beşiktaş ile Bayern Münih eşleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Negredo, Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak için tüm güçlerini kullanacaklarını ifade etti. Bayern Münih'in rakip olunabilecek en komplike takım olduğunu belirten Negredo sözlerini şöyle sürdürdü:

KEYiF ALMAMIZ ŞART 
"Hocamız bize bu maçlardan keyif almamızı, gruplarda oynadığımız gibi oynamamız durumunda şansımız olacağını söylüyor. Deneyeceğiz, şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İlk maçta İstanbul'da oynayacağımız rövanş için en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Bayern'i elersek Real Madrid'le eşleşmek isterim. Bu bana ülkeme dönmem, bir dönem ailesinin parçası olduğum Real Madrid'e rakip olma şansı verir.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.