Nenad Bjelica fesih görüşmesi için Trabzon'a geliyor

Nenad Bjelica fesih görüşmesi için Trabzon'a geliyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, milli maçlar nedeniyle verilen arada sözleşmesinin feshi için Trabzon'a gelecek. Hırvat teknik adam

Geçen sezon Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrasında göreve gelen Başkan Ertuğrul Doğan'ın sözleşme imzaladığı Nenad Bjelica, büyük umutlarla başladığı yeni sezonda beklentileri karşılayamadı. Geride kalan 8 haftada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet elde eden Karadeniz temsilcisinde Hırvat çalıştırıcı ile yollar ayrılacak. Alanyaspor maçına yeni teknik direktörü ile çıkmayı hedefleyen yönetim, tazminatını da ödeyerek emekleri için teşekkür edecek.

16 transfere rağmen başarı yok

Yeni sezon için büyük umutlar besleyen Trabzonspor taraftarları, yapılan transferlerin ardından heyecanla karşılaşmaların başlamasını bekliyordu. Takıma kazandırılan 16 futbolcuyla birlikte şampiyonluk mücadelesi konusunda önemli adımlar atıldığı düşünülüyordu fakat 8 haftada sadece 12 puan toplanabildi. Lider Fenerbahçe ile 11'inci haftada oynayacağı maç öncesinde şu anda 12 puan geride olan Karadeniz temsilcisinde fatura Bjelica'ya kesildi.

16 transfere rağmen başarı yok

Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından düğmeye basan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 8 haftada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Hırvat hocanın gönderilmesini istedi. Milli ara nedeniyle ülkesine giden Bjelica ile avukatlar kanalıyla fesih tazminatında anlaşma sağlanmaya çalışıldı. Trabzonspor'la gelecek sezon sonuna kadar yılda 1 milyon 600 bin Euro'uk anlaşması bulunan Hırvat hocaya tazminatta indirime gitmesi için teklif yapıldı.

Ücret konusunda tarafların uzlaşamaması üzerine Nenad Bjelica Trabzon’a gelerek yönetimle yüz yüze görüşme kararı aldı. Bjelica'ın kente ayak basmasının ardından Asbaşkan Zeyyat Kafkas sorumluluğunda sözleşme fesih görüşmeleri için masaya oturulacak. Tazminat şartlarında tarafların uzlaşması durumunda ayrılık duyurulacak.

Trabzonspor’da Bjelica ile ayrılığın resmiyete dökülmesinin ardından yeni teknik direktör olması beklenen Abdullah Avcı ile masaya oturulacak. Taraftarların da geri dönmesini istediği takımın son şampiyon hocasıyla başkan Ertuğrul Doğan arasında yapılan sözlü anlaşma resmiyet kazanacak. Bjelica ayrılığının bugün kesinleşmesi halinde Abdullah Avcı’nın geri dönüşü duyurulacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.