Nenad Bjelica olmazsa Zlatko Dalic

Nenad Bjelica olmazsa Zlatko Dalic
Nenad Bjelica ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin önerisi kabul görmedi. Hırvat teknik adama 1+3 yıllık opsiyonlu bir sözleşme öneren sarı lacivertliler eğer kesin bir ret cevabı alırsa rota Zlatko Dalic'e dönecek.

Ersun Yanal'ın ayrılmasından spnra birçok antrenör ile görüşen ancak henüz somut bir adım atamayan Fenerbahçe'nin en ciddi olarak baktığı isim Nenad Bjelica'ydı. Yeniden yapılanmaya girecek olan sarı lacivertliler önerdiği sözleşme karşısında beklemediği bir yanıt geldi. 1 yıllık kontrata 3 sene de opsiyon ekleyen Kanarya'nın teklifine Hırvat teknik adam olumsuz yaklaştı.  Ancak Fenerbahçeli kurmayların yapılan 1+3 yıllık opsiyonlu tekliften geri adım atmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe geri adım atmıyor
Fenerbahçe Yönetimi şu anda Bjelica'nın opsiyona yaptığı itirazdan vazgeçmesini bekliyor. Aksi halde Fenerbahçe Yönetimi rotayı şu anda Hırvat Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic'e çevirecek. Dalic ile daha önce de bir görüşme yapan Fenerbahçe'nin bu kez resmi teklif sunabileceği ifade ediliyor. Takvim'in haberine göre Dalic'in 31 Temmuz'da sözleşmesi bitiyor ve artık kulüp takımı çalıştırmak istediğini de ifade ediyor.

Hem milli takım hem Fenerbahçe
Fenerbahçe Yönetimi'nin de gerekirse EURO 2020'de Hırvatistan'ın başında olmak isteyen Dalic'in 1 yıl için hem Fenerbahçe'nin hem de Hırvat Milli Takımı'nın başında yer almasına izin verebileceği belirtiliyor. (Sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.