Novak sözleşme imzalamayınca o isim yazdılı

Novak sözleşme imzalamayınca o isim yazdılı
Trabzonspor'un sol beki Novak ile henüz anlaşma sağlamaması pek çok ismin de basında yer almasına neden oluyor. Bordo mavililerin son olarak İngiltere pazarında oyuncu aradığı öne sürüldü. İsim ise Tyler Blackett.

Ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, şimdiye kadar sadece Stoke City’den Badou Ndiaye’yi kiraladı. Karadeniz ekibinin transferde sessiz kaldığı bu dönemde ise Ada basını flaş bir iddia ortaya attı. İngiltere Championship’te Reading forması giyen Tyler Blackett ile Karadeniz ekibinin ilgilendiği öne sürüldü. Ayrıca haberde 25 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle bu transferin çok uygun bir maliyet ile gerçekleşebileceği bilgisine de yer verildi.

Novak henüz imzalamadı
Bu sezon 12 maçta forma giyen ve 2 asist yapan Blackett, daha önce İngiltere Milli Takımı’nın alt yaş gruplarında görev yapmıştı. Öte yandan Filip Novak’ın da halen yeni sözleşmeyi imzalamamış olmaması nedeniyle Blackett için Trabzonspor’un, önümüzdeki günler içerisinde somut adımlar atabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.