Novak ve Remy'de sona doğru

Novak ve Remy'de sona doğru
Trabzonspor'un ikinci yarıdaki hedeflerine ulaşabilmesi için yapacağı transferler merakla beklenirken şu ana kadar sadece Sosa'nın bonservisi alındı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın onay veridği Filip Novak ve Loic Remy'de de sona doğru geliniyor. Artık bu hafta kesin olarak kararın verilmesi bekleniyor.

Bugün oynayacağı Konyaspor maçı ile ligin ikinci yarısını açacak olan Trabzonspor'da transfer de bir hayli yoğun gündem maddesi oluşturuyor. Şu an listenin en tepesinde bulunan Remy ve Novak için girişimler sürüyor. Çekyalı oyuncunun transferi gerçekleşene kadar Mustafa Akbaş o bölgede oynayacak. Remy'nin pozisyonunda da Castillo. Transferlerin önünü tıkayan konular ise menajerler ve kulüpler.

Filip Novak'ın durumu ne aşamada?
Kulübüyle Danimarka'da şampiyonluk kovalayan tecrübeli oyuncu bu mücadelede en önemli silahlardan biri. Danimarka temsilcisi Midtjylland Novak'ı satmak istemiyor lig  bitene kadar. Eğer satma kararı alırsa da bunun yüksek bir bedelli olmasında diretiyor. Trabzonspor ise gelecek sezon sonu kontratı bitecek olan Çek defans oyuncusunu ucuzaa almanın yollarını arıyor.

Remy gelir mi?
İngiltere'den sonra İspanya'da da aradığını bulamadı Fransız oyuncu. İki senelik kontratı var. Para alamıyor diye haberler çıktı ama ayrılmasına yeterli olacak mı muamma. Bir de menajerlerin sürekli ısıtıp ısıtıp oyuncuyu pazarlama çalışması fiyatı yükseltiyor. Bonservis için çok önemli bir mebla çıkmaya bilir Trabzonspor'un kasasından.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.