Nwakaeme, Cornelius ve Bakasetas Süper Lig'e damga vurdu! Üçlü zirveye uçtu

Nwakaeme, Cornelius ve Bakasetas Süper Lig'e damga vurdu! Üçlü zirveye uçtu
Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yoluna devam eden ve son olarak İstanbul'da Galatasaray'ı yenen Trabzonspor'u Cornelius, Nwakaeme ve Bakasetas taşıyor. Bordo mavililerin attığı 41 golün 25'İnde adı yazılı üç yıldız bu alanda zirvede yer alıyor.

Bu sezon Alanyaspor ile birlikte ligin en çok gol atan takımı olma unvanını elde eden Trabzonspor maç başına 1.78 ortalama tutturmayı başardı. Bordo mavililer iki beraberliğin ardından çıktığı Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmış ve zirve yürüyüşündeki bir engeli daha ezeli rakibini yenerek aşmıştı. Avcı'nın öğrencilerinden Cornelius, Nwakaeme ve Bakasetas ise attığı gollerle takımlarını sırtlamayı sürdürüyor. Süper Lig'de zirveye adını yazdıran üçlü, diğer ülkelerin ligleri arasındaki sıralamada da birçok yıldızı geride bıraktı.

İkinci Alanyaspor

Trabzonspor'u üç yıldızından Cornelius 11, Bakasetas 8, Nwakaeme ise 6 kez skor tabelasını değiştirdi. İkinci sırada ise Alanyaspor bulunuyor. Akdeniz temsilcisinde ise Emre Akbaba8, Djedhiou 7 ve Davidson 6 defa rakip fileleri sarstı. Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Serdar Dursun 7 gol sevinci yaşarken onları Miha Zajc takip etti. Sloven orta saha 4 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.