Nwakaeme'nin forması tehlikede! Abdullah Avcı ne karar verecek?

Nwakaeme'nin forması tehlikede! Abdullah Avcı ne karar verecek?
Trabzonspor son 1 ayda tek galibiyet alırken Anthony Nwakaeme'nin düşük temposu ve skora çok fazla etki edememesinin yanı sıra sol kanattaki performasının eski günlere göre aşağıda olması Abdullah Avcı'yı yeni arayışlara itti. Deneyimli teknik direktör sol kanat için Djaniny veya Kouassi'yi Nijeryalı yıldızın yerine cuma günü sahaya sürebilir.

Cuma günü Vava Cars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürüyor. Bordo mavililerde son haftalardaki suskunluğu ile dikkat çeken ve istenen performansı sahaya yansıtamayan Anthony Nwakaeme'nin fiziksel düşüşünü göz önüne alan teknik heyet, Djaniny ve Kouassi'nin hazır olabilmesi için elinden geleni yapıyor.


Djaniny forma giyebilir

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin yaşadığı düşüş sonrasında yerini kimin oynayacağı da merak konusu haline geldi. Her ne kadar Cornelius'u yedeğe çekip Djaniny'e şans vermesi beklense de Abdullah Avcı, Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncuyu sol kanatta sahaya sürebilir. Diğer yandan Kouassi de hızı ve atletikliği ile formaya göz kırpıyor. Perşembe günü son idmanın ardından Abdullah Avcı'nın kararı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.