Nwakaeme süpürmeye devam ediyor!

Nwakaeme süpürmeye devam ediyor!
Trabzonspor'un Nijeryalısı büyülemeye devam ediyor. Anthony Nwakaeme oynadığı son 5 maçta 5 gol atıp 2 de asist yaptı.

Dün Antalyaspor'u 4-1 yenerek 3. sıradaki Beşiktaş'ın maç fazlasıyla 1 puan gerisine yerleşen Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'nin performansı herkesi büyülüyor. Tecrübeli oyuncu kırmızı beyazlılara karşı ortaya koyduğu resitalle herkesi kendine hayran bıraktı. Çalımları, estetik hareketleri ve çok kolay geçtiği rakiplerle maça damga vuran Nijeryalı, attığı gol ve yaptığı asistle de formunu taçlandırdı.
 



Son haftaların en iyilerinden

31 yaşındaki kanat oyuncusu Göztepe maçında yaptığı asistin ardından Kasımpaşa'ya 2, Akhisar, Erzurumspor ve Antalyaspor'a karşı attığı 1'er gollerle son haftaların en iyi oyuncularından biri oldu. Nwakaeme Antalyaspor'a karşı bir de asist yaptı.
 



Milli takıma göz kırpıyor

Tony Nwakaeme oyunuyla Nijerya Milli Takımı'na da mesaj gönderdi. Sol kanat oyuncusu bitmeyen enerjisiyle dikkat çekmeye devam ederken kısa süre içerisinde davet almayı da bekliyor.
 


Sadece işimi yapıyorum

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Nijeryalı futbolcu mütavazi kişiliğini bir kez daha gösterdi. Daha önce kulüp dergisine yaptığı açıklamalarla taraftarın kalbini kazanan Nwakaeme performansıyla ilgili olarak; 'Sadece işimi yapıyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.