Obi Mikel Chelsea'ye gidecek mi? Resmen açıkladı

Obi Mikel Chelsea'ye gidecek mi? Resmen açıkladı
Son senelerde Chelsea ile arasında birçok transfer gerçekleşen Trabzonspor'da bu kez Obi Mikel'in Londra ekibine gideceği öne sürüldü. Nijeryalı futbolcu kendisi hakkında çıkan spekülasyonlara yanıt verdi.

Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği John Obi Mikel'in uzun süre forma giydiği Chelsea'ye antrenör olarak döneceği öne sürüldü. Afrika basınında çıkan haberlerde Londra temsilcisinin tecrübeli oyuncuya antrenörlük teklifi yaptığı yönünde iddialar yer aldı. Konu hakkında görüşen Mikel ise söylentileri yalanlayarak; "Chelsea sonsuza dek benim evim gibi olacak. Eğer bir temas kurulursa bundan memnuniyet duyarım ama şimdilik hepsi yalan söylentiler." ifadesini kullandı.

Haberlere şaşırdım
Nijerya Milli Takım kaptanı John Obi Mikel ile kısa süre önce Chelsea Başkanı Roman Abromovich'in temasa geçtiği ve kendisine antrenörlük teklifi sunduğu iddia edilmişti. Mikel, yaptığı açıklamada çıkan bu haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtirken, Chelsea'nin geçmişten bugüne kendisinin evi gibi olduğunu ancak böyle bir görüşmenin gerçekleşmediğini aktardı. Mikel, yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse bu tür hikayelerin nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Haberlere şaşırdım çünkü ben ve kulübüm, antrenörlük işi ile ilgili Chelsea yönetimiyle toplantı yapmadık." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.