Oğuzhan Özyakup futbola geri döndü!

Oğuzhan Özyakup futbola geri döndü!
Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra uzun süre kulüpsüz kalan ve 1 Eylül'de Fortuna Sittard'a imza atan Oğuzhan Özyakup adeta futbola dönüş yaptı. Uzun süredir performansı nedeniyle gözden düşen deneyimli futbolcu, Hollanda ligindeki performansıyla eski günlerini anımsattı.

Beşiktaş'ın 10 sene önce Arsenal'den kadrosuna kattığı ve kazandığı 3 şampiyonluğun yanı sıra 300'den fazla formasını giydiği Oğzuhan Özyakup, geçen ayın başında Hollanda'ya dönmüştü. AZ Alkmaar alt yapısında yetişen ve bir sezon da Feyenoord formasını kiralık olarak giyen tecrübeli futbolcunun yeni takımındaki performansı merak konusuydu. Oğuzhan çıktığı 4 maçta 2 gol atıp takımının üst üste topladığı 10 puanda büyük rol oynamayı başardı.


Puan alamamıştı

Hollanda ligi Eredivisie'ye bu sezon çok kötü bi başlangıç yapan Fortuna Sittard, 5 maçını da kaybetmiş ve dibe vurmuştu. Oğuzhan'ın ilk kez 62'inci dakikada oyuna girdiği NEC Nijmegen deplasmanında 1 puan geldi. Gurbetçi futbolcu attığı golle takımına beraberliği getirdi. Ardından Rotterdam tesmilcilerinden Excelsior'u evinde ağırlayan yeşil sarılılar sahadan 1-0 galip ayrıldı ve sezonun ilk galibiyetini almayı başardı. Geçen haftaki rakip ise Volendam'dı. Fortuna Sittard Stadyumu'nda 2-0 galibiyete taşıyan gollerden biri yine milli oyuncuya aitti. Geride kalan pazar günü ise Arnhem'de Vitesse'yi deviren Sittard temsilcisi artık ilerleyen haftalara umutla bakıyor.

oğuzhan özyakup

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.