Onuachu ne zaman dönecek? sorusu gündeme oturdu!

Onuachu ne zaman dönecek? sorusu gündeme oturdu!
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un Alanyaspor karşısında mağlup olması sonrasında Nijeryalı forvetin ne zaman döneceği konusundaki araştırmalar gündeme oturdu.

Şubat ayındaki performansıyla eski günlerine dönen Trabzonspor'da mart ise mağlubiyetle başladı. Bordo mavililer Alanyaspor deplasmanından 3-1'lik yenilgi ile döndü. Gol yollarında kısır bir portre çizen Fırtına'da gözler en çok Paul Onuachu'yu aradı. Rakip defansla boğuşan, hava toplarında etkili ve geriye gelip oyun kurulmasında da yardımcı bir profil çizen Nijeryalı kulenin döneceği tarih sabırsızlıkla bekleniyor.

Onsuz kazanamıyor

Ligin ilk yarısında adeta fırtınalar estiren Ebere Paul Onuachu, Afrika Kupası nedeniyle bir süre formasından uzak kalmıştı. Trabzonspor yıldız oyuncusuz çıktığı 7 karşılaşmadan 5'ini kaybetti. Ligin 5. haftasından itibaren forma giymeye başlayan Onuachu, üst üste 15 maçta sahaya çıktı. Nijeryalı forvet, bu periyotta 9 gol atarak takımına büyük katkı sağlamıştı. Trabzonspor bu periyotta 9 galibiyet, 4 beraberlik aldı ve 3 kez yenildi. 2.01 boyundaki yıldızın gol attığı 8 maçta ise Fırtına 19 puan topladı; 5 puan kaybetmişti. Fırtına, 29 yaşındaki forvetsiz çıktığı 7 maçta 17 puan yitirdi.

Enis tatmin etmedi

Üst üste 4'üncü galibiyet için Antalya'da Alanyaspor'un karşısına çıkan Trabzonspor'da Enis Destan'ın performansı pek çok kişiden geçer not alamadı. Hücum hattında sayı üretmeyi başaramayan genç forvetin bu durumdan üzgün olduğu öğrenilirken "Onuachu ne zaman dönecek?" sorusu Google'da en çok aranan sorulardan biri haline geldi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.