Onur Kıvrak'ın yerine kaleye kim geçecek

Onur Kıvrak'ın yerine kaleye kim geçecek
Hareketli günler geçiren ve olumsuz gelişmelerin yaşandığı Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılma kararı büyük ses getirmişti. Şimdi ise tecrübeli eldivenin yerine kaleye kimin geçeceği merak konusu haline geldi.

Dün açıklanan yönetim kurulu kararıyla takımın kaptanı ve 1 numaralı kalecisi Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılması Fenerbahçe maçı öncesi büyük bir kesmi üzdü. Trabzonspor'un ezeli rakibiyle oynayacağı karşılaşmadan hemen önce bu kararın alınması gözleri Esteban Alvarado ve Uğurcan Çakır'a çevirdi. Peki hangisi Fenerbahçe maçında oynayacak?

Yeni Malatyaspor karşısında aldığı 5-0'lık yenilgi sonrasında yeni bir puan kaybına tahammülü bulunmayan bordo mavililerde Teknik Direktör Ünal Karaman iki kaleciyi de büyük bir özgüven ile karşılaşmaya hazırlanıyor.Geçen sezon Alanyaspor'dan yediği gollerle takımının tarihi bir yenilgi almasını engelleyemeyen Uğurcan Çakır son dönemde gösterdiğ performansla parmak ısırtıyor. Esteban'ın artısı ise tecrübesi. Karaman'ın Kosta Rikalı kaleciden yana tercihini yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.