Orman'dan Talisca müjdesi

Orman'dan Talisca müjdesi
Fikret Orman, Benfica’nın 21 milyon euro’dan taviz vermediği sambacı için “Sezon sonu konuşacağız. Talisca da isterse bonservisini alacağız” diyerek müjdeyi verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kiralık sözleşmesi sezonu sonu bitecek olan Anderson Talisca'nın kalmak istemesi halinde bonservisini alacaklarını dile getirdi. beIN Sports'a açıklamalar yapan Orman, "Talisca'nın devre arasında kalma isteğini göremedim. Sonradan bir daha konuştuk. Şu anda kalmak istediğinin hissediyorum. Talisca kalmak isterse bonservisini alacağız" ifadelerini kullandı. Öte yandan Benfica'nın Brezilyalı için istediği "21 milyon euro'dan aşağısı olmaz, taksit olmaz, süre uzatılamaz. Yoksa 1 Haziran'da bizim oyuncumuz olur" resti ile zor durumda kalan Orman'ın bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiği bildirdildi.

Sambacılara sordu 
Bu görüşmelerde Talisca'nın ileride tekrar Brezilya Milli Takımı'na girip giremeyeceği konusunda Adrinao, Love, Zago ve Taffarel gibi isimlerden görüş alan başkanın 21 milyon euro'yu ödeyip bonservisi almak konusunda yüzde 55 olumlu düşündüğü gelen haberler arasında.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.