Orman Saiss'e gidiyor! Romain Saiss kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri

Orman Saiss'e gidiyor! Romain Saiss kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri
Beşiktaş'ta Ada'ya çıkarma yapılacak. Başkan Fikret Orman Faslı Romain Saiss için girişimlerde bulunacak. Peki Romain Saiss kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri haberimizde.

Lige Sivas'ta yaşadığı şokla başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlılarda Başkan Fikret Orman görüşülecek üç isim için İngiltere'ye gidecek. Bu futbolcular Romain Saiss, Cenk Tosun ve Oumar Niasse. Özellikle daha önce Türkiye'de de forma giyen ve Everton'ın kadroda düşünmediği iki yıldız üzerinde duran yönetim, ön libero için de Romain Saiss'i belirledi. Peki Romain Saiss kimdir, kaç yaşında ve nereli? Transfermarkt değeri haberimizde.

Romain Saiss kimdir?
26 Mart 1990 tarihinde birçok Faslı gibi Fransa'da doğan Saiss, Bourg-de-Péage'de dünyaya geldi. 1.88 boyundaki ön libero futbola AS Valence'de başladı. Buradan Clermont B'ye geçti ve aynı kulüpte profesyonel oldu. 2013-2014 sezonunda Le Havre'ye transfer oldu. İki sezon sonra da Angers'in yolunu tuttu. Gösterdiği performansla Wolverhampton'ın dikkatini çekti ve 4 milyon euro karşılığında İngiliz ekibi tarafından satın alındı. Milli takım formasını da 30 kez giyip 1 gol attı.

Romain Saiss Transfermarkt
Dünyanın en çok tıklanan internet sitelerinden birisi olan Transfermarkt'ta profili bulunan Romain Saiss'in güncel değeri 5 milyon eurodur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.