Panathinaikos ile Pas Giannina maçı canlı takip et! Panathinaikos ile Pas Giannina maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Panathinaikos ile Pas Giannina maçı canlı takip et! Panathinaikos ile Pas Giannina maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
İmparator lakaplı Fatih Terim'in kısa süre önce sözleşme imzaladığı Panathinaikos, Yunan liginde Pas Giannina'yı ağırlıyor. Panathinaikos ile Pas Giannina maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde Yunan devi Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim, ilk maçına çıkıyor. Yunan liginde PAOK'un ardından 34 puanla ikinci sırada bulunan yeşil beyazlılarla yeni bir maceraya atılan deneyimli teknik adamın hedefi ilk karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak. Diğer yandan takipçileri AEK ve Olympiakos da kendisini geçebilmek için tetikte. mücadeleyi seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Panathinaikos ile Pas Giannina maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Panathinaikos ile Pas Giannina maçı canlı takip et alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Panathinaikos Pas Giannina maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Yunanistan'ın başkent temsilcilerinden Panathinaikos'un Yunan liginde son sırada yer alan Pas Giannina ile Kallimarmaro'da oynayacağı zorlu karşılaşma yarın saat 22.00'de başlayacak. Mücadeke TV8.5'tan ve Novasports'tan canlı yayınlanacak.

Panathinaikos'un muhtemel 11'i

Lodygin, Mladenovic, Kotsiras, Arao (Jedvaj), Schenkeveld, Vilhena, Perez, Barnard, Palacios, Mancini, Ioannidis.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.