Papu Gomez'den Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kötü haber

Papu Gomez'den Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kötü haber
Kadro dışı bırakılmasının ardından Atalanta'dan ayrılmaya karar veren Papu Gomez için Fenerbahçe ve Trabzonspor'un devreye girdiği öne sürülmüştü. Arjantinli futbolcunun hedefi ise La Liga'da forma giymek.

Son senelerde gösterdiği çıkış ve Atalanta'nın yakaladığı formla birlikte adını Avrupa'nın birçok takımının listesine yazdıran Papu Gomez için savaş sürüyor. Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da tangocu için menajerler aracılığı ile teklif yaptığı ve kulübü ile de anlaşma zemini arama çalışmaları yürüttüğü belirtilmişti. Ancak La Liga ekiplerinden Sevilla da 32 yaşındaki maestroyu gözüne kesitirdi.

Monchi hayranı

Sevilla'nın Sportif Direktörü Monchi, Arjantinli orta sahaya duyduğu hayranlık nedeniyle oyuncuyu kadrolarına katmak istiyor. Sevilla, sözleşmesi 2022 yazında biten oyuncu için istenen ücrette pazarlık yapmak istiyor. Atalanta, yıldız oyuncusu için 10 milyon avro bonservis talep ediyor. Papu Gomez, bu sezon kadro dışı kalana kadar çıktığı 16 maçta 5 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.