Paşa Osmanlı mesaisinde

Paşa Osmanlı mesaisinde
Kayseri'den kayıpla dönen Kasımpaşa evinde uzun süredir galibiyet hasreti bulunan Osmanlıspor'u ağırlıyor. İstanbul'da oynanacak mücadelede iki takımın da hedefi farklı. Küme düşme hattında bulunan başkent temsilcisinin özellikle kazanmaya daha da çok ihtiyacı var. Peki Kasımpaşa - Osmanlıspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa ile Osmanlıspor Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Geçen hafta Kayserispor deplasmanında kaybeden lacivert beyazlılar ligde son galibiyetini 25 Aralık'ta Akhisar Belediyespor'a karşı alan mor beyazlıları yenmek istiyor. Başkent ekibi ise küme düşme hattından kurtulma adına bu mücadeleden zaferle dönme amacında. Yarın saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den yayınlanackak.

Paşa'da iki cezalı
Ev sahibi ekipte Veysel ve Pavelka'nın cezaları bulunuyor. Kemal Özdeş'in iki oyuncunun yokluğunda Veigneau ve Mensah'ı sahaya sürmesi bekleniyor. İki ekibin ilk yarıdaki mücadelesi 3-0 Osmanlıspor galibiyetiyle sonuçlanmıştı. O günden bu yana istediği sonuçları alamayan başkent temsilcisinde de tehlike çanları çalıyor. Osmanlıspor 21 puanla 17. sırada bulunuyor.

Trezeguet formda
Bu sezon Anderlecht'ten kiralanan ve performansıyla göz dolduran Mahmoud Hassan Trezeguet takımının yine en önemli kozu olacak. Mısırlı son 4 maçta 5 gol atarken Paşa'nın kaydettiği son 8 golün de 5'ine imzasını koydu. Ayrıca Kasımpaşa evinde rakibine hiç yenilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.