Patrick Etoga: İpin ucunu bırakmamalıyız

Patrick Etoga: İpin ucunu bırakmamalıyız
TFF 1. Lig'de dün oynadığı Menemen Belediyespor maçını 4-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran İstanbulspor play-offlara kalmayı büyük bir ölçüde garantiledi. Sarı siyahlıların Kamerunlu futbolcusu Patrick Etoga, kalan 3 haftada işi sıkı tutmaları gerektiğini söyledi.

Sezon boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İstanbulspor zaman zaman dalgalanmalar yaşasa da play-off potasından kopmadı ve Süper Lig mücadelesinde artık son anlara geldi. Sarı siyahlılar dün evinde ağırladığı Menemen Belediyespor'u 4 golle mağlup edip puanını 57'e çıkararak son 3 hafta kala 7. sıradaki Ankara Keçiöğrengücü ile olan farkını 8'e yükseltti. Play-offları büyük ölçüde garantileyen Boğalar'da Afrikalı Etoga, matematiksel olarak hiçbir şeyin bitmediğini ve önemli rakiplerle karşılaşacaklarını söyleyip aynı ciddiyetle devam etmeleri gerektiğinin altını çizdi.


Aynı doğrultuda ilerlemeliyiz

Bu hafta pazar günü Bursaspor'a konuk olacak İstanbulspor'da önemli oyuncuların başında gelen Patrick Etoga; "Bursaspor tarihi açısından önemli bir kulüp. Oynadığımız ilk maçın rövanşını almak istiyoruz. Boluspor her ne kadar  hesapsız gibi gözükse de galibiyetlerle ligi sona erdirmek isteyeceklerdir. Adana Demirspor ise hem Süper Lig hem de play-off mücadelesi içerisinde. Bu sebeple en kritik maçı kendileri ile oynayacğaız. Sezon boyunca ortaya koyduğumuz disiplini devam ettirmek zorundayız. Kritik süreci tersine çevirmemiz an meselesi olabilir. Şu andan itibaren daha fazla konsantrasyon ve güce sahip olmalıyız" ifadelerini kullandı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.