Paul Ebere Onuachu sahadan silmişti... Samet ve Oosterwolde için yoğun mesai

Paul Ebere Onuachu sahadan silmişti... Samet ve Oosterwolde için yoğun mesai
Trabzonspor'a yenilerek hem 19'da 19'luk serisini hem de rakibi karşısındaki 26 yıllık yenilmezliğini sona erdiren Fenerbahçe'de stoper oynayan Samet ve Oosterwolde için seferberlik ilan edildi.

Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor'u ağırlayan Fenerbahçe, bu sezonun 20'inci maçında ilk kez yenilgi ile tanıştı. Sarı lacivertliler hem 19'da 19'luk galibiyet serisinin sona ermesine engel olamadı hem de rakibinin 26 yıllık Kadıköy hasreti bitti. Karşılaşma sonrasında gözler Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde'deydi. İsmail Kartal, iki öğrencisinin moralini düzeltmek için elini taşın altına koydu.

Onuachu perişan etti

Cumartesi akşam oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçına Onuachu damga vurdu. Nijeryalı forvet, Dijku ve Becao'nun da yokluğunda görev yapan Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde'yi adeta bezdirdi. Her pozisyonda büyük üstünlük kuran golcü oyuncu perdeyi açan isim olmayı başardı. Samet karşılaşmanın son bölümünde oyundan çıkarken tribünlerin de hedefindeydi. Abdullah Avcı maç sonu deneyimli isim hakkında kendisinin kaliteli bir futbolcu olduğunu söyleyerek övgü dolu sözler kullandı.

İsmail Kartal iş başında

Zorlu derbi sonrasında moralleri bozulan Oosterwolde ve Samet için İsmail Kartal devreye girdi. Tecrübeli çalıştırıcı iki ismin yeniden özgüven kazanabilmesi için birebir görüşmelerde bulunarak morallerini yüksek tutmalarını ve bunların yaşanabilir şeyler olduğunu ifade ederek desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi.

Fotoğraflar: Hakan Songur

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.