Pendikspor 3 puan için sahada

Pendikspor 3 puan için sahada
Trendyol Süper Lig'de ilk yarı sona eriyor. Beşiktaş'ın Mersin'de oynayacağı Hatayspor maçının yanı sıra İstanbul'da da Pendikspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Bordo beyazlıların tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılabilmek.

Bu akşam sona erecek olan ilk yarı öncesindeki son karşılaşmalardan Pendikspor MKE Ankaragücü maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadelede Ümit Öztürk düdük çalacak. Tarihlerinde ilk kez kozlarını paylaşacak olan iki ekibin kritik randevusu öncesi tüm detaylar öğrenilmek üzere araştırılıyor. Pendikspor MKE Ankaragücü maçına dair bilgiler haberimizde yer alıyor.

Pendikspor MKE Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam İstanbul'da oynanacak olan Pendikspor ile MKE Ankaragücü arasındaki maç 20.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 2 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Pendikspor MKE Ankaragücü maçı muhtemel 11'leri

  • Pendikspor: Erdem C., Erdem Ö., Murat, Berkay, Sequeira, Lusamba, Mukovic, Midstjö, Thuram, Halil, Koka.
  • Ankaragücü: Bahadır, Atakan, Radakovic, Mujakic, Alper, Ali, Pedrinho, Efkan, Cephas, Morutan, Sowe.

Pendikspor MKE Ankaragücü maçı öncesi istatistikler

  • Pendikspor ve Ankaragücü bir resmi maçta ilk kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar Süper Lig'de rakip olduğu 72 ekibi de en az bir kez yenen Ankaragücü; lig tarihinde Beşiktaş (73), Galatasaray (74) ve Fenerbahçe'nin (74) ardından en fazla takımı mağlup eden ekip konumunda.
  • Bu sezon evindeki Süper Lig maçlarında ortalama en fazla gol yiyen takım olan Pendikspor (2.4; 17/7), iç sahada oynadığı yedi karşılaşmadaki tek galibiyetini (2B 4M) kalesini gole kapatabildiği tek mücadelede Samsunspor'dan aldı (1-0).
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son 16 Süper Lig maçında da gol yiyen Ankaragücü (toplam 32), bu dönemdeki iki galibiyetini de geçen sezon İstanbulspor (Ekim 2022) ve Ümraniyespor'dan (Mayıs 2023) 2-1'lik skorla aldı (4B 10M).
  • Süper Lig'deki son dört maçını kaybeden ve devam eden en uzun mağlubiyet serisinin sahibi olan Pendikspor, üst üste beş 5+ yenilgi aldığı son dönemi Ekim-Aralık 2020 arasındaki süreçte 2. Lig'de yaşadı (6M).
  • Hatayspor ile birlikte bu sezon Süper Lig'de en fazla beraberlik alan takım olan (7) ve son üç maçından eşitlikle ayrılan Ankaragücü, üst üste 4+ karşılaşmada rakipleriyle yenişemediği son dönemi Ocak-Şubat 2010 arasında yaşadı (5B).

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.