Pendikspor Alanyaspor maçı canlı takip Bein Sports 2

Pendikspor Alanyaspor maçı canlı takip Bein Sports 2
Trendyol Süper Lig'de gözler yeni haftanın maçlarına çevrildi. 2. gündeki ilk adres İstanbul olacak. Pendikspor, Ümraniye Şehir Stadyumu'nda Alanyaspor'u ağırlayacak. Karşılaşmanın canlı takip bilgileri haberimizde yer almaktadır.

2 Eylül 2023 Cumartesi günü oynanacak olan Pendikspor Alanyaspor maçını seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. İki zorlu ekibin kritik mücadelesinden çıkacak sonuç sabırsızlıkla bekleniyor ve heyecana ortak olunmak üzere araştırılıyor. Pendikspor Alanyaspor maçı canlı takip Bein Sports 2 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Pendikspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Pendikspor ile Alanyaspor arasında oynanacak Süper Lig maçı saat 19.15'te başlayacak ve Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Pendikspor Alanyaspor maçı öncesi istatistikleri

  • Bugüne kadar Alanyaspor'a rakip olduğu üç maçı da kaybetmeyen Pendikspor (2G 1B), rakibiyle oynadığı son karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı (2005/06 2. Lig play-off).
  • Pendikspor, Alanyaspor'un Süper Lig tarihinde karşılaşacağı 32'nci takım olacak. Akdeniz temsilcisi bugüne kadar rakip olduğu 31 takım arasında sadece İstanbulspor (2 maç) ve Osmanlıspor'u (4 maç) mağlup edemedi.
  • Son iki Süper Lig maçından da 1 puanla ayrılan Pendikspor (vs Kasımpaşa & Beşiktaş), Fatih Karagümrük'ten (2020/21) bu yana lige yükseldiği sezon üst üste beraberlik alan ilk takım olabilir.
  • Süper Lig'de oynadığı son iki maç golsüz sona eren Alanyaspor (vs Hatayspor & Çaykur Rizespor), üst üste üç karşılaşmalık beraberlik serisini en son Aralık 2018'de yaşadı.
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son yedi Süper Lig maçından sadece 1 puan çıkarabilen Alanyaspor (1B 6M), bu karşılaşmaların tamamında en az ikişer gol yedi (toplam 21).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.