Pendikspor yeni seri peşinde

Pendikspor yeni seri peşinde
Ocak ayının ortasından itibaren oynadığı 5 karşılaşmada da kaybetmeyerek kümede kalma konusunda iddiasını sürdüren Siltaş Yapı Pendikspor, Karagümrük karşısındaki yenilgi sonrası yeni bir seri başlatmak amacında.

Bu sezonki performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratsa da ocak ayı performansıyla bu ligde var olduğunu kanıtlayan Siltaş Yapı Pendikspor, 26 puana yükselerek küme düşme potasında bir hayli iddialı hale geldi. Henüz puan olarak istediği konumda bulunmayan İstanbul ekibi, 5 maç sonra aldığı Karagümrük yenilgisini yeni seri ile telafi etmek amacında.

Mersin'de başlayan seri İstanbul'da sona erdi

13 Ocak'ta Mersin'de Hatayspor'un karşısına çıkan Pendikspor, deplasmandan 1-1'lik beraberlikle döndü. İç sahada Beşiktaş'ı 4-0 ve Kasımpaşa'yı da 3-2 yenen Anadolu yakası temsilcisi, Alanya deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Son olarak evinde ağırladığı Adana Demirspor karşısında 2-1'lik galibiyet elde etti. Ancak Karagümrük'e 2-0 yenilince seri sonlanmış oldu.

Rakip Trabzonspor

Pendikspor yeni bir perde açmak istediği serideki ilk maçına Trabzonspor karşısında çıkacak. Pazar günü oynanacak mücadelede rakibini ağırlayacak bordo beyazlılar, güçlü rakibini evine puansız göndermek istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.