Pendikspor'un çehresi değişti!

Pendikspor'un çehresi değişti!
Trendyol Süper Lig'de küme düşme adayları arasında gösterilen Pendikspor, son 2 maçta aldığı 6 puanla üst grubu yakaladı. Ligde kalmak isteyen İstanbul temsilcisinde özellikle kış transfer süreci ilaç gibi geldi.

Bu sezon yükseldiği Süper Lig'de küme düşme hattından kurtulamayan Siltaş Yapı Pendikspor, en güçlü adaylar arasında gösteriliyordu. Ancak önce Beşiktaş ardından da Kasımpaşa'yı yenen kırmızı beyazlıların hedefi daha da üst sıralara tırmanmak ve ligde kalıcı olmak.

Yenilerden iyi başlangıç

Mücadelesine rağmen skor almakta zorlanan ve son sıralara demir atan Pendikspor, iki hamle ile çehresini resmen değiştirdi. Fenerbahçe'den Umut Nayir ve Kayserispor'dan da Mame Thiam'ı kadrosuna katan İstanbul ekibi, siyah beyazlılara 4, Paşa'ya ise 3 gol atmayı başardı. Söz konusu karşılaşmalarda iki golcü de rakip fileleri havalandırıp asistleriyle skorun belirlenmesinde katkı sundu.

Sıradaki durak Alanya

Son 2 maçından 6 puan çıkarmayı başaran Pendikspor'da gözler Alanya deplasmanına çevrildi. Cumartesi günü Antalya'da Alanyaspor ile oynanacak karşılaşamadan da 3 puan alınarak çıkışın devam ettirilmesi hedefleniyor. Diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Eğer kadroya yeni isimler katılırsa kafileye dahil edilerek maç kadrosuna alınacaklar.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.