Pep Guardiola 'beğendim' dedi, Süper Lig devi transferde harekete geçti

Pep Guardiola 'beğendim' dedi, Süper Lig devi transferde harekete geçti
Süper Lig'de birçok takım gelecek sezonun hazırlıklarına başlarken gündemde birçok isim bulunuyor. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola da alınması muhtemel yıldızlardan biri hakkında açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adam övgü yağdırdı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kıran kırana süren şampiyonluk yarışında 2 puan önde bulunan sarı kırmızılılar, ipi göğüsleyebilmek adına elinden geleni yaparken sarı lacivertliler ise geriden gelmenin rahatlığı ile rakibinin hata yapacağı anı bekliyor. Diğer yandan hem bu iki takım hem de Süper Lig'de gelecek sezon başarılı olmak isteyen birçok kulübün transfer çalışmaları başladı ve hız kazandı. O ekiplerden biri de Beşiktaş.

Öncelik stoper

Bu sezon savunmada sık sık sorun yaşayan Beşiktaş'ta son olarak Necip Uysal bu bölgeye evrilmişti. Colley, Amartey, Joe Worrall'un yanı sıra Tayyip Talha Sanuç'un bulunduğu pozisyona ekleme yapmak adına kolları sıvayan yönetim adına Samet Aybaba geçtiğimiz hafta Kopenhag'a giderek 3 oyuncuyu izlemişti. Bu isimler arasında Denis Vavro da bulunuyordu. Deneyimli oyuncu için yaz aylarında girişim yapılma kararı alındı.

Pep'ten onay çıktı!

Beşiktaş'ın yerinde izlediği Slovak futbolcu için geçtiğimiz günlerde Kopenhag'ı 3-1 yenen Manchester City'de Teknik Direktör Pep Guardiola övgü dolu sözler sarf ederek önemli ifadeler kullanmıştı. Performansıyla herkesi kendine hayran bırakan ve topa sert müdahaleleriyle dikkat çeken Vavro hakkında konuşan İspanyol teknik adam; 'Kopenhag'ın iki stoperini de çok beğendim. Ama özellikle Vavro pas yeteneğiyle beni çok etkiledi. Kendisini takdir ettim. Çok nitelikli bir pas oyunu oynadı' yorumu yaptı.

Denis Vavro kimdir?

Siyah beyazlıların gelecek sezon takımın en önemli mevkisini emanet etmeyi planladığı Denis Vavro, 10 Nisan 1990 tarihinde Slovakya'nın Partizánske kentinde doğdu. 27 yaşındadır. Futbola MSK Zilina'da başladı. burada profesyonelliğe adım attı. İlk transferi şu anda formasını giydiği Kopenhag'a gerçekleşti. 1.4 milyon euroya geldiği Danimarka ekibinden Lazio'ya 10.5 milyon euro karşılığında gitti. Huesca ve Kopenhag ile kiralık deneyimleri yaşadı. 2022'de iki dönem oynadığı başkent ekibine bu kez 4.5 milyon euro bonservisle geri döndü. Bu sezon çıktığı 34 maçta 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.