Peter Mattsson'dan Albion Ademi için açıklama!

Peter Mattsson'dan Albion Ademi için açıklama!
Devre arası transfer döneminde temaslarda bulunmaya devam eden Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin gündemine gelen isimlerden biri Albion Ademi'ydi. Arnavut futbolcunun forma giydiği IFK Mariehamn'ın Direktörü Peter Mattsson, Burak Zihni'ye açıklamalarda bulundu.

Son senelerde birçok genç futbolcuyla anlaşma yapan Trabzonspor'da bu transfer dönemi de Berat Özdemir ile başlamıştı. Fırtına Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı milli futbolcunun ardından yeni isimler için çalışmalarını sürdürürken gündeme birçok isim gelmeye devam ediyor. Menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen Albion Ademi hakkında dün dış basında da birçok haber yazıldı. IFK Mariehamn Direktörü Peter Mattsson, Burak Zihni'ye kanat oyuncusunun transferi hakkında açıklama yaptı.


İlgi var ama...

Ademi'nin bu sezon çok iyi bir dönem geçirdiğini belirten Mattsson; 'O bizim için çok değerli. Sizler de takdir edersiniz ki performansını da kanıtlar nitelikte bir istatistik elde etti. Zamanı geldiğinde ayrılık yaşanacağını elbette herkes biliyor. Bazı duyumlar alıyoruz. İlgi olduğu yönünde şüphelerimiz yok ve bunlar bize de geliyor. Ancak herhangi bir yazılı teklif bize sunulmadı' dedi.

IFK Mariehamn Peter Mattson Burak Zihni

Albion Ademi kimdir?

19 Şubat 1999 tarihinde Priştina'da doğan Albion Ademi futbola Finlandiya'nın TPS takımında başladı. Burada profesyonel imzasını da atan genç futbolcu ilk transferini FC Inter ile yaptı. Kemi Kings'e kiralandıktan sonra ise geçen sene IFK Mariehamn'a geçiş yaptı. Boyu 1.73 olan Arnavut oyuncu bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada 14 gol atıp 3 de asist yaptı. Sol kanadın yanısıra santrafor mevkisinde de oynayabiliyor. Kariyerinde ise 115 mücadelede 35 gol ve 10 asistle takımlarına katkı sundu. Kariyerinde 1 Finlandiya Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 300 bin euro. Burak Zihni


Bu haber Gazete Damga tarafından yazılmıştır. Kaynaksız kullanmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.