Rachid Gezzal kendini aşacak!

Rachid Gezzal kendini aşacak!
Transfer döneminin bitimesine kısa süre kala Beşiktaş'a imza atan Rachid Gezzal son üç sezondaki performansını adeta sildi süpürdü. Siyah beyazlı forma ile çıktığı 9 karşılaşmada takım arkadaşlarına 5 kez gol pası vererek skora katkıda bulunan Cezayirli futbolcu eğer 3 defa daha bunu başarırsa kariyerinin de zivesini yaşamış olacak.

Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı en önemli transferlerden biri olan Rachid Ghezzal her geçen gün daha da üstüne koyarak ilerliyor. Son senelerdeki performansı pek iç açıcı olmasa da Süper Lig'de kendisini gösteren ve rüştünü ispatlayan Cezayirli oyuncu Lyon günlerini anımsatan bir oyun ortaya koyuyor. Kariyerinde en iyi dönemini 2015-16 sezonunda Lyon'da yaşayan ve o sezon 29 lig maçında; 8 gol, 8 asistlik bir performans sergileyen Ghezzal, sonrasında istediği başarıyı yakalayamadı. Son üç sezonu Monaco, Leicester City ve Fiorentina'da geçiren Cezayirli, bu üç takımda çıktığı 64 lig maçında sadece 4 asist yapabildi. Beşiktaş'ta ise asist krallığına yerleşip hem Sergen Yalçın hem de taraftarların en güvendiği futbolculardan biri oldu. Bu arada daha önceki 3 asistini Larin, Aboubakar ve Atiba'ya yapan Ghezzal son iki asistini ise Vida'ya yaptı.


Bonservisini istiyorlar

Ghezzal, ne kadar asistçi olsa da Ankaragücü maçı sonrası sözleriyle taraftarın gönlüne gol attı. "Bu takımda mutluluk var. Kalite var. Aile gibiyiz. Kenetleniyoruz, birbirimiz için savaşıyoruz" diyen Cezayirli için övgü dolu yorumlar geldi. Beşiktaşlılar, sosyal medyada "Ne yapın edin bu adamın bonservisini alın" ifadelerini kullandılar..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.