Radamel Falcao Real Madrid maçında oynayacak mı? Son dakika kararı...

Radamel Falcao Real Madrid maçında oynayacak mı? Son dakika kararı...
Şampiyonlar Ligi'nde yarın Real Madrid'i konuk edecek olan Galatasaray'da bir numaralı gündem maddesi Radamel Falcao. Sakatlığı bulunan Kolombiyalı golcü Real Madrid maçında oynayacak mı? sorusunun yanıtı belli oldu. İşte detaylar...

Uluslar arası kariyeriyle Galatasaray'ın en önemli futbolcusu konumunda olan Radamel Falcao, dünyanın en büyük ekiplerinden Real Madrid ile oynanacak mücadelede sahadaki yerini alacak mı almayacak mı sorusu ile gündemde. Daha önce Atletico Madrid formasıyla pek çok kez derbi heyecanı yaşayan Kolombiyalı golcü için taraftarlar, yönetim ve teknik heyet de büyük bir heyecanla hazır olmasını bekliyordu. Ve  karar verildi. Falcao Real Madrdi maçında oynayacak mı? Detaylar haberimizde.
 


Falcao Real Madrdi maçında oynayacak mı?

Ağrıları bulunduğundan dolayı Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında forma giyemeyen tecrübeli oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid mücadelesine yetişitirilmesi konusunda büyük çaba vardı. Sivasspor karşılaşması sonrasında konuşan teknik direktör Fatih Terim; 'İyileşirse oynatırız ama bu durumda nasıl olur bilmiyorum' açıklamasında bulunmuştu. Kolombiyalı süper star yarınki mücadelede de sahadaki yerini alamayacak. Falcao'nun yanısıra Lemina da formasından uzak kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.