RB Leipzig Başakşehir Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle | İnternetten şifresiz seyret

RB Leipzig Başakşehir Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle | İnternetten şifresiz seyret
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi gruplarında temsil eden ve bu arenadaki tek temsilcimiz olan Medipol Başakşehir ilk maçına Almanya'da çıkıyor. Turuncu lacivertliler RB Leipzig deplasmanında 3 puan arıyor. Ligde Trabzonspor'u yenerek bu sezon ilk galibiyetini alan Okan Buruk'un öğrencileri Türkiye'ye zaferle dönmek amacında. Futbol severlerin ilgiyle izleyeceği ve ekran başında destek vereceği karşılaşmanın yayın bilgileri de merak edilerek araştırılıyor. RB Leipzig Başakşehir Şampiyonlar Ligi canlı izleme linki v

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi gruplarında temsil eden ve bu arenadaki tek temsilcimiz olan Medipol Başakşehir ilk maçına Almanya'da çıkıyor. Turuncu lacivertliler RB Leipzig deplasmanında 3 puan arıyor. Ligde Trabzonspor'u yenerek bu sezon ilk galibiyetini alan Okan Buruk'un öğrencileri Türkiye'ye zaferle dönmek amacında. Futbol severlerin ilgiyle izleyeceği ve ekran başında destek vereceği karşılaşmanın yayın bilgileri de merak edilerek araştırılıyor. RB Leipzig Başakşehir Şampiyonlar Ligi canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

RB Leipzig Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 22:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

RB Leipzig Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

RB Leipzig ile Başakşehir, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşıyor.
RB Leipzig daha önce karşılaştığı tek Türk takımı olan Beşiktaş ile 2017/18 Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı iki maçı da kaybetti.
Avrupa kupalarında üçüncü kez Alman takımlarıyla eşleşen İstanbul Başakşehir, daha önceki deneyimlerinde Hoffenheim (2017/18 Avrupa Ligi'nde 1B 1M) ve Borussia Mönchengladbach'a (2019/20 Avrupa Ligi'nde 1G 1B) rakip olmuştu.
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne ikinci kez katılan RB Leipzig, grubunu lider tamamlayıp (3G 2B 1M) yarı finale kadar yükselmeyi başarmıştı.
İstanbul Başakşehir, Şampiyonlar Ligi tarihinde mücadele eden altıncı Türk temsilcisi olacak. Daha önceki beş takım arasında ilk maçını kazanan tek ekip Trabzonspor (Eylül 2011'de 1-0 vs Inter).
2020/21 Şampiyonlar Ligi sezonunda yer alan en genç teknik direktöre (Julian Nagelsmann; 33) sahip olan RB Leipzig, geçen sezon 30 yaş ve üstü oyuncu kullanmayan iki ekipten biriydi (Genk ile birlikte).
Avrupa Ligi'nde çıktığı son sekiz deplasman maçının beşinden mağlup ayrılan İstanbul Başakşehir (3G), son iki karşılaşmayı üçer gol yiyerek kaybetti (1-3 vs Sporting & 0-3 vs Kopenhag).
RB Leipzig forması giyen Emil Forsberg, Red Bull Arena'da en fazla Şampiyonlar Ligi golü atan oyuncu konumunda (altı maçta beş gol).
İstanbul Başakşehir forveti Demba Ba, 2013/14 Şampiyonlar Ligi sezonunda Chelsea formasıyla çıktığı altı maçta üç gol atmıştı. Ortalama 55 dakikada bir gol atan Senegalli, turnuva tarihinde en az üç gole sahip oyuncular arasında dördüncü sırada yer alıyor.
RB Leipzig forması giyen Hee-Chan Hwang, RB Salzburg forması giydiği 2019/20 Şampiyonlar Ligi gruplarında akan oyunda en fazla şut pası veren oyuncuydu (14). Altı maçta altı gole doğrudan katkı sağlayan Hwang (3 gol & 3 asist), her iki kategoride de 3+ yapan iki isimden biriydi (Kylian Mbappe ile birlikte).



 

RB Leipzig Başakşehir muhtemel kadrolar

Red Bull Leipzig
Gulacsi
Orban
Upamecano
Halstenberg
Mukiele
T. Adams
Kampl
Angelino
Dani Olmo
Forsberg
Poulsen

Mediol Başakşehir
Mert Günok
Junior Caicara
Skrtel
Epureanu
Bolingoli
Mehmet Topal
Mahmut Tekdemir
Visca
İrfan Can
Deniz Türüç
Demba Ba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.