RB Leipzig Tottenham Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

RB Leipzig Tottenham Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
UEFA'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyon olan Şampiyonlar Ligi'nde kıran kırana bir maç daha futbol severleri bekliyor. İlk maçında Londra'dan zaferle dönen RB Leipzig, Almanya'da Tottenham Hotspur'u ağırlıyor. Bundesliga temsilcisinde hedef aynı başarıyı evinde de gösterip çeyrek finale yükselmek. Spurs ise geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı bu seneye de taşımak amacında. Milyonlarca kişinin ilgiyle izleyeceği karşılaşmaya dair yayın bilgileri merak ediliyor. RB Leipzig Tottenham Şampiyonl

UEFA'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyon olan Şampiyonlar Ligi'nde kıran kırana bir maç daha futbol severleri bekliyor. İlk maçında Londra'dan zaferle dönen RB Leipzig, Almanya'da Tottenham Hotspur'u ağırlıyor. Bundesliga temsilcisinde hedef aynı başarıyı evinde de gösterip çeyrek finale yükselmek. Spurs ise geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı bu seneye de taşımak amacında. Milyonlarca kişinin ilgiyle izleyeceği karşılaşmaya dair yayın bilgileri merak ediliyor. RB Leipzig Tottenham Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


RB Leipzig Tottenham canlı izle

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 23:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

rb leipzig
 

RB Leipzig Tottenham maçı öncesi OPTA istatistikleri

RB Leipzig, tarihinde ilk kez Tottenham'ı bir resmi maçta konuk edecek. Tottenham ise RB Leipzig deplasmanına çıkan ilk İngiliz takımı olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Alman takımlarına konuk olduğu son beş maçın sadece birini kaybeden Tottenham (2G 2B), tek mağlubiyetini bu sezon grup aşamasında aldı (1-3 vs Bayern Münih).

RB Leipzig, 2017/18'den (UEFA Avrupa Ligi) sonra Avrupa kupaları tarihinde ikinci defa çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkıyor.

Avrupa kupalarında ilk maçı kaybettiği son 10 eleme turunun sekizinde turnuvaya veda eden Tottenham, geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Ajax'ı elemişti (0-1 & 3-2).

Leipzig'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı son beş golün dördü ve son üçü penaltıdan geldi. Turnuva tarihinde bir sezonda daha fazla penaltı golü atan tek takım Barcelona (2011/12'de 5 gol).

Tottenham'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde aldığı üç yenilgi de Alman takımlarına karşı geldi (Bayern Münih x2 & RB Leipzig). Aynı sezonda tek bir ülkenin takımlarına daha fazla maç kaybeden tek ekip, 2000/01'de İspanyol takımlarıyla oynadığı beş maçtan da mağlup ayrılan Leeds United.

Tottenham Menajeri Jose Mourinho, Nisan 2014'ten (2-0 vs PSG) bu yana Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı yedi eleme turu maçında galibiyet alamadı (4B 3M). Portekizli çalıştırıcı, sahasındaki ilk maçı kaybettiği iki eleme turu mücadelesinde de turnuvaya veda etti (2005/06 & 2010/11 ve Barcelona).

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı altı iç saha maçında çektiği 22 şutta fileleri bulamayan RB Leipzig forveti Timo Werner, deplasmanda çektiği 14 şutta yedi gol attı. Alman forvet,

Şampiyonlar Ligi tarihinde iç saha golü olmadan rakip fileleri en fazla havalandıran oyuncu konumunda.

Tottenham Menajeri Jose Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi kariyerinde deplasmanda en fazla mağlubiyet aldığı ülke Almanya (2G 7M). Portekizli çalıştırıcı, Kupa 1'deki yenilgilerinin %30'unu Almanya ziyaretlerinde aldı (7/23).

RB Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Tottenham ile oynadığı ilk maçta Şampiyonlar Ligi tarihinde bir eleme turu karşılaşmasını kazanan en genç çalıştırıcı oldu (32 yıl & 211 gün). Alman teknik direktör, eleme turu atlayan en genç çalıştırıcı olmak için sahaya çıkıyor (Didier Deschamps 35 yıl & 147 gün).

tottenham hotspur


 

Leipzig Tottenham muhtemel 11'ler

Leipzig: Gulacsi, Klostermann, Ampadu, Halstenberg, Mukiele, Laimer, Sabitzer, Angelino, Nkunku, Schick, Werner

Tottenham: Lloris, Alderweireld, Sanchez, Dier, Aurier, Vertonghen, Ndombele, Lo Celso, Lamela, Alli, Moura

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.