Real Madrid'den bomba transfer! Christian Eriksen kimdir kaç yaşında nereli

Real Madrid'den bomba transfer! Christian Eriksen kimdir kaç yaşında nereli
Bu sezonki başarısızlığını unutturmak isteyen Real Madrid, Eder Militao'dan sonra bir transfer bombası daha patlattı. İspanyol devi Christian Eriksen'i kadrosuna kattı. Peki Christian Eriksen kimdir kaç yaşında nereli? İşte detaylar...

Yılın transfer bombalarından biri daha Real Madrid tarafından patlatıldı. AS gazetesine göre başkent ekibi Tottenham Hotspur forması giyen ve özellikle bu sezon Şampiyonlar Ligi performansıyla parmak ısırtan Danimarkalı yıldız Eriksen ile anlaşmaya vardı. Bonservis ücreti konusunda herhangi bir fiyat öğrenilemedi ancak Los Galacticos Pogba'yı da kadrosuna katmak amacında. İki yıldız için 300 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürülüyor.

Christian Eriksen kimdir?
OB altyapısında futbola merhaba diyen Eriksen 1.5 milyon euro karşılığında Ajax altyapısına transfer oldu. Forma giydiği 163 maçta 32 gol atıp 65 asist yapan Danimarkalı 13.5 milyon euroya Tottenham'ın yolunu tuttu. İngiliz ekibinde 273 kez sahaya çıkan Eriksen, 65 kez fileleri havalandırdı, 86 kez arkadaşlarına servis yaptı. Kariyerinde 4 Hollanda şampiyonluğu bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Danimarka adına da 87 karşılaşmaya çıktı. Piyasa değeri 85 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.