Real Madrid Eder Militao'yu transfer etti! Eder Militao kimdir kaç yaşında

Real Madrid Eder Militao'yu transfer etti! Eder Militao kimdir kaç yaşında
Önceki gün ikinci Zidane dönemine başlayan Real Madrid'de ilk transfer imzası da atıldı. Porto'nun genç oyuncusu Eder Militao gelecek sezondan itibaren İspanyol devinde forma giyecek. Peki Eder Militao kimdir, kaç yaşındadır ve hangi takımlarda oynamıştır. İşte detaylar...

Bu sezon La Liga'nın zirvesinden uzaklaşan ve Şampiyonlar Ligi'nde de Ajax'a karşı aldığı ağır mağlubiyetle en çok kazandığı turnuvaya veda eden Real Madrid Zidane'ın dönüşü sonras ilk bombayı patlattı. Eflatın beyazlılar 50 milyon euro karşılığında Porto'dan Eder Militao'yu kadrosuna kattı. İspanyol ekibi transferi resmi sitesinden de duyurdu.

Eder Militao kimdir?
Bu gelişmenin ardından milyonlarca Real Madrid ve futbol tarftarı Eder Militao ile ilgili araştırmalar başladı. Dünyanın gündemine giren oyuncu hakkındaki bilgiler haberimizde. Eder Gabriel Militao 18 Ocak 1998 tarihinde Sertãozinho'da dünyaya geldi. Stoper, sağ bek ve ön libero mevkisinde oynayabilen Militao futbola Sao Paulo altyapısında başladı. 7 milyon euro karşılığında Porto'ya transfer oldu. Bir sezon sonra da 50 milyon euro transfer ücretiyle İspanyol devinin yolunu tuttu. 12 Eylül 2018 tarihinde ilk kez Brezilya Milli Takımı formasını giyen genç futbolcu El Salvador karşısında ülkesini temsil etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.