Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Barcelona maçında oynayacak mı?

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Barcelona maçında oynayacak mı?
Sezon başında rekor ücretle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in Barcelona maçındaki durumu merak konusu. Carlo Ancelotti ise genç yıldız hakkındaki kararını verdi.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir rüya gibi başladığı Real Madrid kariyeri sekteye uğrayan Arda Güler, tedavi sürecinin sonuna gelmesinin ardından artık sahalara dönmeye hazırlanıyor. İlk maçını sabırsızlıkla bekleyen genç yıldızın hedefi El Classico. Barcelona'ya karşı kadroda olmak ve şans bulmak istiyor. İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti de Arda hakkındaki kararını verdi.

Sevilla maçında kadroda yoktu

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Arda, bugüne kadar mini bir sezon başı kampı geçirdi ve hemen hemen hazır hale geldi. Ancak Ancelotti'nin tam randımanlı seviyede olmadan forma vermesi mümkün görünmüyor. Sevilla karşısında her ne kadar listeye yazılacağı iddia edilse de Arda, Endülüs ekibine karşı oynanan karşılaşmada kadroda yer almamıştı.

15 gün vermişti

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 21 Ekim'de oynanan Sevilla maçından sonra yaptığı açıklamada Arda Güler'in 10-15 güne daha ihtiyacı olduğunu belirterek; Arda'nın durumu oldukça iyiye gidiyor. Biraz kondisyon eksikliği var. Bana göre 10-15 gün içinde tam formuna kavuşacak. Arda, her bölgede oynayabilen bir hücum oyuncusu. Oyun kurucu özelliğine sahip ama kanatlarda ya da diğer bölgelerde de oynayabilir. Herkes Arda için çok zaman harcıyor çünkü o çok genç. Real Madrid'de başarılı olmak için çok zamanı var. Arda hazır olmaya ve iyi işler yapmaya çok yakın." ifadelerini kullanmıştı.

Hedef atmosfere alışması

Milli futbolcumuz Arda Güler'in Barcelona maçı kadrosunda yer alması bekleniyor. Ancak forma bulması yine zor. Çünkü Ancelotti kendisini sadece seyehat etmek, soyunma odası ve büyük maç atmosferi görmesi için kafileye dahil edecek. Arda'nın da bu durumdan memnun olduğu ve takım alışması için yapılan hamleye çok sevindiği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.