Riad Bajic Konyaspor'da kalacak mı?

Riad Bajic Konyaspor'da kalacak mı?
Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatan ve küme düşme hattında bulunan İttifak Holding Konyaspor'da Riad Bajic'in geleceği merak konusu. İlk döneminde harikalar yaratan ancak ikinci gelişinde beklentileri karşılamayan Bosnalı oyuncunun menajeri Gazete Damga'ya konuştu.

Bu sezon başında iki sene önce transfer olduğu Udinese'den Konyaspor'a kiralanan Riad Bajic'in geleceği merak konusu. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran yeşil beyazlıların Bosnalı yıldız üzerinde kullanacağı insiyatif bekleniyor. Yeşil beyazlılarda ikinci kariyerini yaşayan deneyimli futbolcunun gelecek sezonda da İç Anadolu temsilcisinin formasını giyip giymeyeceği hakkında açıklamada bulunan menajeri Hadis Zubanovic, lig sonunu işaret ederek kaderinin o zaman belirleneceğini açıkladı.

Konyaspor savaşın içinde...
Konyaspor'un bu sezon beklenmedik sonuçlar alarak küme düşme hattında olduğunu ifade eden Zubanovic; 'Riad için Konya ikinci evi gibi. Orayı çok seviyor. Çok da iyi ilişkileri oldu. Taraftar da onu seviyor. Ancak bu sezon kaybedilen puanlar sebebiyle takım düşme hattında. Şu durumda konuşmak hem Riad'a hem de Konyaspor'a zarar verebilir. Bu sebeple konuşmak pek de sağlıklı değil. Temmuz ayında yönetim ile bir araya geleceğiz. Bir savaşın içindeler. Umarım ligde kalırlar' dedi.

Opsiyonu 7 milyon euro
Udinese'den satın alma opsiyonuyla kiralanan Riad Bajic'in tapusunu almak isteyen Konyaspor'un 7 milyon euro ödemesi gerekiyor. Mali olarak bu kadar yüksel ücretli bir transfere gücü yetmeyecek yeşil beyazlıların Bajic için opsiyonu kullanması beklenmiyor. Ancak bir indirim söz konusu olursa değerlendirilecek.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.