Ricardo Quaresma'dan Beşiktaşlıları şoke eden paylaşım

Ricardo Quaresma'dan Beşiktaşlıları şoke eden paylaşım
İkinci kez giydiği Beşiktaş formasıyla başarılı maçlar çıkaran Ricardo Quaresma'nın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf günün konusu oldu. Elinde kupa tuttuğu bir kareyi paylaşrak 'Her şey için teşekkürler' yazan Portekizli takımdan ayrılıyor mu! İşte flaş gelişmelerin yaşandığı anlardan detaylar...

Günlerdir konuşulan Arda transferi gerçekleşmeye doğru gidiyor. Beşiktaş'ın 34 yaşındaki yıldızı Ricardo Quaresma aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından elinde şampiyonluk kupasını tutarken paylaştığı fotoğrafında taraftarlara teşekkür etti.

Bu mesaj futbolseverlerin "Quaresma veda mı etti? Transfer mi oldu?" sorularını sormasına sebep oldu. Yıldız oyuncunun ismi Katar kulüpleriyle anılıyordu.

Quaresma'nın bu hareketi ise başka bir muhtemel transferi daha gündeme getirdi. Arda Turan'ın oynayabileceği mevkilerde Quaresma'nın yanı sıra Talisca, Babel, Lens, Orkan gibi oyuncuları bulunan Beşiktaş'ın muhtemel bir ayrılık durumunda Arda'yı transfer etme ihtimali de böylece artmış oldu. 

ricardo quaresma beşiktaş ayrılık

 

JET CEVAP
A Spor'da canlı yayına bağlanan Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar şunları anlattı:

"Beşiktaş transfer komitesi başkanı Umut Güner ile konuştum. Quaresma hakkında kendilerine herhangi bir transfer teklifi gelmediğini açıkladı. Oyuncu o mesajı 2017'ye veda şeklinde atmış" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.