Ricardo Quaresma Porto'ya dönüyor!

Ricardo Quaresma Porto'ya dönüyor!
Kasımpaşa'dan ayrılmayı kadasına koyan Ricardo Quaresma'nın yeni adresi belli oldu. Portekizli futbolcu bir kez daha ülkesinin yolunu tutacak. Koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig'de kulüp yöneticileri ile görüşecek olan yıldız oyuncu Porto'ya imza atmak istiyor.

Ricardo Quaresma'nın üçüncü Türkiye kariyeri de sona eriyor. Daha önce iki kez Beşiktaş ile olmak üzere bu sezon başından beri de Kasımpaşa forması giyen Portekizli süper star eski kulüplerinden Porto'ya dönme kararı aldı. Eğer Kasımpaşa gidişine izin verirse Quaresma Portekiz devi ile sözleşme imzalayacak.

Porto'da bırakmak istiyor
Sezon başında Beşiktaş’tan Kasımpaşa’ya transfer olan Ricardo Quaresma, mevcut sözleşmesi ve 1 yıl uzatma opsiyonu hakkında konuştu. Ricardo Quaresma, Porto'ya dönüp kariyerini ülkesinde noktalamak istediğini açıkladı. Tecrübeli futbolcu, “Porto’ya dönmek ve kariyerimi orada bitirmek istiyorum ancak, buna tek başıma karar veremem... Kasımpaşa ile bu konuda bir görüşme yaptıktan sonra durumu netleştirebilirim. Ne olacağını zaman gösterecek” dedi.

Birçok başarı elde etti
Mavi beyazlı fotmayı giydiği süre boyunca önemli işlere imza atan ve birçok kupa kazanan Quaresma, buradan Inter'e 24.6 milyon euroluk transderi ile kariyer rekorunu kırmıştı. Sağ kanat oyuncusu 4 Portekiz ligi şampiyonluğu, 2 Portekiz Kupası, 3 Portekiz Süper Kupası ve 1 Dünya şampiyonluğu kazandı. Ayrıca iki kez de yılın futbolcusu seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.