Rıdvan Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı

Rıdvan Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı
Sergen Yalçın'ın bu sezon şans vermeye başladığı Rıdvan Yılmaz zaman zaman N'Skala ile girdiği rekabette formasını kap tırsa da pes etmedi. Mevkisine geri dönen genç futbolcu yeni kontratı da hak ettiğini yönetime gösterdi ve imzalar atıldı. Yılmaz'ın 2023'te biten anlaşması 2025'e kadar revize edildi ve maaşına da zam yapıldı.

Siyah-Beyazlılar’ın öz kaynak düzeninden yetişen Rıdvan Yılmaz, geçen sezon Süper Lig’e verilen pandemi arasından sonra Kara Kartal’da formayı kapmıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın tarafından ilk 11’de kendisine verilen şansı iyi değerlendiren 19 yaşındaki futbolcu, yeni dönemde takıma Fabrice N’Sakala’nın transfer edilmesi sonrasında kısa süreli olarak geri plana düşse de yine kadroya geri döndü. Geçen sezonun son döneminde 5, bu dönem de 6 mücadelede görev yapan yetenekli futbolcu, istikrarlı görüntüsünün karşılığını aldı. Rıdvan’ın 2023 yılında sona erecek sözleşmesi yenilendi. Maaşında artışa gidilen genç futbolcunun kontratı, 2025 yılına kadar uzatıldı.

Operasyon devam edecek

Kara Kartal’da Rıdvan Yılmaz’la başlayan yeni sözleşme operasyonu, diğer isimlerle devam edecek. Yönetim, A Takım’ın diğer genç yıldız adayları; Ersin Destanoğlu ve Kartal Kayra Yılmaz’la da kontrat tazeleyecek. Yönetimin, bu isimlerle de yaptığı görüşmelerde son aşamada olduğu, Ersin ve Kartal’la da daha yüksek maaşlı ve uzun süreli sözleşmeler imzalanacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.