Rizespor Antalyaspor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki

Rizespor Antalyaspor canlı izle | Bein Sports 2 izleme linki
Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmaları Rize'de devam ediyor. Günün önemli maçında Rizespor Antalyaspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın yayın bilgileri de araştırılıyor. Rizespor Antalyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Dün Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği karşılaşma ile başlayan 11. haftada bugün birbirinden çekişmeli maçlar oynanıyor. Onlardan biri de Rize'de Rizespor ile Antalyaspor'un mücadelesine sahne olacak. İkisi de aynı puanda olan ve sıralı olarak lig sıralamasında yer alan iki ekibin mücadelesi altın değerinde. Hem ev sahibi Rizespor hem de deplasmanda rakibini yenmek isteyen Antalyaspor'un tek arzusu karşılaşmadan galip ayrılmak. Rizespor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıt bulduğu haberimizde Rizespor Antalyaspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri de yer alıyor.

 

Rizespor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

9 kasım iddaa tahminleri

 

Rizespor Antalyaspor beIN SPORTS 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Rizespor Antalyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Rizespor Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Antalyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçını kazanamayan Rizespor (2B 3M), rakibini Eylül 2015'ten bu yana mağlup edemiyor.
Rizespor deplasmanında çıktığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Antalyaspor (1B 1M), daha önceki dört karşılaşmada tek galibiyet elde edebilmişti (1B 2M).
Son altı Süper Lig maçında sadece üç puan toplayabilen Rizespor (1G 5M), sezonun ilk dört haftasında yenilgi yüzü görmeden sekiz puan toplamıştı (2G 2B).
Süper Lig'de üç haftadır sahadan puansız ayrılan Antalyaspor, ligden düştüğü 2013/14 sezonundan bu yana dört maçlık yenilgi serisi yaşamıyor.
Rizespor ile Antalyaspor arasında oynanan son sekiz Süper Lig maçında da taraflar gol bulmayı başardı (13-12).
Bu sezon Süper Lig'de kafayla gol atamayan üç takımdan biri olan Rizespor (Gençlerbirliği ve Kasımpaşa ile birlikte), aynı zamanda kalesinde en fazla kafa golü gören ekip konumunda (5).
Süper Lig'in ilk 10 haftasında oynanan maçların ilk yarılarında Rizespor'dan (8; Kasımpaşa ile eşit) daha fazla gol yiyen tek takım Antalyaspor (9).
Rizespor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçü Fernando Boldrin'den geldi.
Antalyaspor forması giyen Aatif Chahechouhe'nun Süper Lig kariyerinde en fazla asist yaptığı maçlar Rizespor'a karşı (4).
Rizespor ile karşılaştığı son beş Süper Lig maçında üç galibiyet alan Bülent Korkmaz (2B), kariyerinde henüz rakibini deplasmanda mağlup edemedi (2B 1M).

 

Rizespor Antalyaspor muhtemel kadrolar

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande, Attamah, Aminu, Boldrin, Samudio, Oğulcan

Antalyaspor: Ferhat, Nazım, Bahadır, Diego, Eren, Mukairu, Charles, Ufuk, Aatıf, Blanco

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.