Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Dün Antalya'da başlayan Süper Lig'in 15. haftasında bugün ilk durak Rize. Son haftalarda aldığı dalgalı sonuçlarla alt sıralarda yer alan Çaykur Rizespor evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de heyecan Karadeniz'de devam ediyor. Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta son dakika golü ile Beşiktaş'a 3-2 yenilen Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Yeşil mavililer kazanarak son iki haftaya umutlu girmek, Kasımpaşa ise düşme hattından sıyrılıp yukarı sıralara doğru yol almak amacında. Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 15:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

ricardo quaresma
 


Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kasımpaşa ile oynadığı son dört Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Rizespor (3M), tek galibiyetini son karşılaşmada deplasmanda aldı 1-0. Karadeniz ekibi, rakibini Nisan 2008'den bu yana üst üste iki kez mağlup edemiyor.
Şu an Süper Lig'de yer alan takımlar arasında Kasımpaşa'nın 2014/15'ten bu yana deplasmanda en fazla yendiği rakibi Rizespor (3G 1M).
Evinde oynadığı son üç karşılaşmayı kazanan Rizespor, Aralık 2004'ten bu yana Süper Lig'de dört maçlık seri yakalayamıyor.
Süper Lig'de dört maçtır sahadan mağlubiyetle ayrılan Kasımpaşa, son dört haftada puan alamayan iki takımdan biri (Ankaragücü ile birlikte).
Bu sezon iç saha maçlarında en fazla ikili mücadele (423) ve hava topu (161) kazanan Süper Lig takımı Rizespor.
Süper Lig'in ilk 14 haftasında en fazla orta yapan takım olan Kasımpaşa (366), buna rağmen henüz kafa golü atamayan iki ekipten biri (Gençlerbirliği ile birlikte).
Rizespor bu sezon skor olarak geriye düştüğü yedi Süper Lig maçını da kaybetti. Ligde şu ana kadar skor dezavantajını lehine çeviremeyen iki takımdan biri Karadeniz temsilcisi (Ankaragücü ile birlikte).
Braian Samudio, Kasımpaşa'ya karşı forma giydiği iki Süper Lig maçında da gol katkısı yapmayı başardı (1 gol & 1 asist).
Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı üç takımdan biri Rizespor olan Mustafa Pektemek (5; Ankaragücü ve Başakşehir ile birlikte), rakibine karşı forma giydiği son iki karşılaşmada üç gol kaydetti.
Ricardo Quaresma, geçen sezon Rizespor'a karşı forma giydiği son Süper Lig maçında üç asist yapmıştı (Ekim 2018).

Rizespor


Çaykur Rizespor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Mohamed Abarhoun, Montassar Talbi, Dario Melnjak, Joseph Attamah, Abdullah Durak, Braian Samudio, Amedej Vetrih, Umar Aminu, Oğulcan Çağlayan

Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Strahil Popov, Jorge Fernandes, Syam Ben Youssef, Olivier Veigneau, Haris Hajradinovic, Loret Sadiku, Ricardo Quaresma, Tobias Heintz, Mustafa Pektemek, Fode Koita

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.