Rizespor Trabzonspor maçı Bein Sports 1 canlı nasıl izlenir? Yayın bilgileri

Rizespor Trabzonspor maçı Bein Sports 1 canlı nasıl izlenir? Yayın bilgileri
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Beşiktaş'ı yenen Trabzonspor, Çaykur Rizespor'un konuğu oluyor. Bordo mavili ekip bu karşılaşmadan da 3 puan çıkararak milli araya moralli girmek amacında. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar da yayın bilgilerini merak ediyor. Rizespor Trabzonspor maçı Bein Sports 1 canlı nasıl izlenir? İşte detaylar...

Sosa'nın iki, Nwakaeme ve Sorloth'un golleriyle Beşiktaş'ı adeta parçalayan Fırtına, Avrupa'daki ilk puanını da aldıktan sonra Rizespor'un konuğu oluyor. Bordo mavililer komşu şehri Rize'de çıkacağı mücadele öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ev sahibi ise ilk haftalarda yakaladığı çıkışın ardından yaşadığı mağlubiyetlere yeni bir sayfa açmak amacında. İki ekibin zorlu ve sonucu merakla beklenen maçında taraftarlar da takımlarını desteklemek için televizyonlarının başında olacak. Peki Rizespor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Rizespor Trabzonspor Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.
 


Rizespor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki komşu şehrin takımının karşılaşacağı mücadeleye büyük bir ilgi bekleniyor. Çaykur Rizespor'un Trabzonspor'u ağırlayacağı maç saat 19.00'da başlayacak ve Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.
 

Rizespor Trabzonspor maçı internetten izle

İki takım taraftarları başta olmak üzere milyonlarca futbol sever karşılaşmayı televizyon ekranlarından izlemek istiyor. Bunun da en kısa yolu internet. Sanal ortamda mücadeleyi seyredebileceğiniz platformlar bulunuyor.  Digiturk Play ve beIN Connect  üzerinden Gençlerbirliği Galatasaray maçını izleyebilirsiniz.


Rizespor Trabzonspor Bein Sports 1 canlı izle

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasındaki mücadeleyi yayıncı kuruluş olan beIN SPORTS yayınlayacak. Patformda yer alan beIN SPORTS 1 üzerinden seyredilebilcek olan karşılaşma için 77. kanalı tuşlamanız gerekmektedir.

 

Rizespor'un muhtemel kadrosu

Gökhan, Chatziisaias, Abarhoun, Morozuik, Melnjak, Attamah, Vetrih, Boldrin, De Pauw, Samudio, Scepovic


Trabzonspor'un muhtemel kadrosu

Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Mikel, Abdulkadir Parmak, Sosa, Sturridge, Nwakaeme, Sörloth
 


37. kez karşı karşıya gelecekler

İki takım arasında ligde geride kalan 36 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 23-5 üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, yarın Rize'de oynanacak maçla ligde 37. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 36 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 23-5 üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda rakip kaleye 74 gol atarken, kalesinde ise 28 gol gördü. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçları Trabzonspor 4-1 ve 3-2'lok skorlarla kazanmıştı.


Trabzonspor Rize'de üstün

Rize'de oynanan karşılaşmaların 8'inde Trabzonspor galip geldi. 6 müsabakada taraflar sahadan beraberlikle ayrılırken, 4 maç ise ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı. Trabzonspor, bu maçlarda 29 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü. Öte yandan Trabzonspor, Süper Lig'de 18 maçtır rakip fileleri havalandırırken tarihinin en uzun gol atma serisini yaşıyor.


En uzun seri

Trabzonspor ligde sessiz kalmıyor, estikçe esiyor... Karadeniz devi, Süper Lig’de oynadığı son 18 karşılaşmada da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bordo- Mavililer, bu alanda kendi tarihinin en iyi dönemini yaşarken, ligde de devam eden en uzun seriye sahip. Gol yollarında sorun yaşamayan Trabzonspor, Rize karşısında da seriyi sürdürmeyi hedefliyor.  


Nwakaeme, Rizespor'u seviyor

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, Çaykur Rizespor’u seviyor... 30 yaşındaki futbolcu, Mavi-Yeşilliler’e karşı oynadığı maçlarda skora etkisi ile dikkat çekiyor. Trabzonspor’un, ligde Rizespor’a attığı son beş golün dördünde tecrübeli oyuncu skora direkt etki etti. Nwakaeme, Rize ağlarını bir kez sarsarken, 3 kez de gol pası vererek takımına büyük katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.