Robert Upshaw Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'da

Robert Upshaw Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'da
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol pivot mevkisi için Robert Upshaw ile anlaştı.

Önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Geçen yıl Devin Williams ile yakaladığı pota altı hakimiyetini Amerikalı oyuncunun transferi sonrasında kaybeden ve zorlu bir süreç geçiren Büyükçekmece temsilcisi ilk takviyeyi bu pozisyona yaptı. Lacivert beyazlılar Robert Upshaw ile el sıkıştı.

Kulüpten yapılan anlaşmada Upshaw ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"2019-2020 Türkiye Basketbol Federasyonu Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde bu yıl 5. Sezonuna giren Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ABD de NBA yaz Ligi maçlarını ve oyuncularını izlemek üzere Las Vegas'a giden Baş Antrenör Serhat Şehit yaptığı görüşmeler sonucu verdiği raporlar doğrultusunda yeni sezon transferlerine başlandı. İlk olarak 25 yaşında  şuan Sout h Bay Lakers dan NBA tecrübesi olan 2.13 boyundaki Robert Upshaw ile anlaşmaya varıldı. Oyuncumuza Türkiye'ye ve Büyük Büyükçekmece ailemize hoş geldin diyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.