Rodallega gidiyor Nwakaeme geliyor!

Rodallega gidiyor Nwakaeme geliyor!
Trabzonspor'da transfer günü geldi çattı. Bordo mavililer Hapoel Beer Sheva'nın golcüsü Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmaya ve KAP bildirimi yapmaya hazırlanırken Nijeryalı oyuncunun bonservisi ise Rodallega'nın transferinden karşılanacak. Kolombiyalı golcü ise Galatasaray'ın yolunu tutacak.

Uzun süredir görüşmelerin gerçekleştiği ve istenen peşin paranın yanısıra teminat mektubu sebebiyle zor durumda kalan Trabzonspor Anthony Nwakaeme ile bugün sözleşme imzalayacak. Takımının dün APOEL deplasmanında 3-1 yenilerek elenmesine engel olamayan tecrübeli oyuncu sahada 90 dakika kalırken etkili futbolu ile de göz doldurdu. Formda geleceğinin sinyallerini veren Nijeryalı futbolcu sezonun 3. haftasında sahada olabilir. Fırtına Kıbrıs Rum Kesimi'nden saat 04.00'te İstanbul'a oradan da 15.00'te Trabzon'da olması için uçak biletlerini ayırttı. Tecrübeli oyuncunun ciddi bir sakatlık veya sorunla karşılaşmaması durumunda bu programa uyarak Trabzon'a geleceği ve ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi..

Transferin bugüne kadar bitirilememesindeki en büyük etken olarak görülen sıcak para ise Rodallega'nın Galatasaray'a transferinden karşılanacak. Sarı kırmızılıların istediği Kolombiyalı golcüden gelecek bonservis geliri ve ücretinin artık ödenmeyecek olması bordo mavililerin elini güçlendirdi. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan İstanbul ekibinin teklifini kabul etmeye hazırlanan Trabzonspor'un yeni golcüsü Nwakaeme olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.