Rodrigo Becao Adana Demirspor maçında oynayacak mı? Flaş talep geldi...

Rodrigo Becao Adana Demirspor maçında oynayacak mı? Flaş talep geldi...
Fenerbahçe'nin yıldız stoperi Rodrigo Becao, bir süredir yine uzak kaldığı yeşil sahalara yeniden dönmeye hazırlanıyor. Deneyimli oyuncu teknik direktörü İsmail Kartal'dan forma istedi. Peki, Rodrigo Becao Adana Demirspor maçında oynayacak mı? Detaylar...

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Becao, yaşadığı sakatlığın ardından yeniden sahalara dönse de kısa süre içerisinde nüksetmesi nedeniyle yine kadroda yerini alamamaya başladı. Süper Lig'de tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaşmak isteyen takımına katkı vermeyi arzulayan sambacı stoper, Teknik Direktör İsmail Kartal'dan bir kez daha forma vermesi yönünde talepte bulundu. Son karar Kartal'da olacak.

Tamamen iyileşti

Pendikspor ve Trabzonspor karşılaşmalarında kadroda yer almayan Rodrigo Becao yeniden takımla çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncunun hedefi Adana Demirspor karşısında sahadaki yerini almak. Bu sezon deplasmanda kaybettiği tek rakibini bu kez sahasında yenmek isteyen sarı lacivertlilerde formayı giymeyi arzu eden yıldız defans oyuncusunun Djiku ile birlikte stoper tandemini oluşturması olası görülüyor. Rodrigo Becao bu sezon 14 resmi maçta forma giydi. Bu müsabakalarda 1 gol kaydetti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.